Educația viitorului

 Astăzi, o astfel de recomandare nu

Școala trebuie să îndeplinească trei funcții: adaptive, rekonstrukcyjną și funcția de emancipare.

Primul servește la pregătirea copilului, atât în termeni de cunoștințe și de educație pentru percepție și funcționarea într-o lume care se găsește. Școala nu este un curs de formare în instituțiile de învățămănt superior. Școala, împreună cu părinții ar trebui să ajute copilul să construiască și să ia primul depozit de valori. Casa învață kindersztuby, adică de respect față de oameni, obiceiuri și locuri. Scoala de acest depozit plasează în contextul de cunoștințe și de pace, spunându-i: uite, aici și așa trăiești. Funcția de al doilea, adică rekonstrukcyjna, este de reproducere, de înțelegere și acceptare a valorilor importante pentru lumea de părinți. Aceasta va ajuta copilul dumneavoastră de a afla coordonatele sale și oferă posibilitatea de a consolida în tradiție. Iar funcția de emancipare înseamnă capacitatea creatoare de transformare a mediului, astfel încât forma nu przerastała materiale, nu pozbawiała ei de vedere, nu a fost o acțiune de acțiune, de plictiseală, pentru a te distra. La modalitatea de implementare a acestor trei funcții aflăm calitatea școlii și absolvent.

Aceste funcții sunt disponibile în acest moment sunt deteriorate. Nu am în acest sens, de pe insula de negru. Ținănd standarde stricte în domeniul învățământului superior din marea britanie nu s-au confruntat cu o problemă, care anul trecut l-a turnat pe strada londra. Andrea Folkierska susține că pentru ca societatea a fost democratic, școala ar trebui să fie conservatoare. Și eu sunt de acord cu asta.

Avem de-a face cu un fel de progres, dar nu este bruscă cataclism.

Educația viitorului

Numai în mijlocul secolului al XIX-lea, atunci când a introdus obligatoriu de educație, și de la școală au intrat copiii analfabeți, profesorul a aparținut elitei. Apoi, procesul de confruntare a lumii și a școlii devine din ce în ce mai crescută, și o școală de această confruntare a pierdut. Lumea a fost la ea mai interesant. Deci, haideți să schimbăm de așteptare față de ea. Haideți să încercăm să răspundă la întrebarea: pentru ce școala are nevoie? Ne putem imagina că, în general, nu? Că suntem pur și simplu de a lichida? Deci, nu putem.

Este adevărat că s-a atins de noi, sindromul de emigranți. Tu și eu, suntem generația care a crescut în prezent defunct realitate. Am plecat din țară, totul din el nu трогаясь. Tineri, iar ei de la sine, pentru că realitatea este complet, nu știu. De aceea am уговариваем în sine o școală bună. Acest lucru ne mai mult pe ea depinde. Elevii iau în ghilimele. Ei știu că este un ritual, care trebuie să predea, dar, în același timp, de a dezvolta strategii avea loc desemnat-i ritualuri. În loc de a scrie un raport de carte, pur și simplu descărcat un text de pe Internet.

Aceste funcții sunt disponibile în acest

Educație nu salvează de la corupție, dar acest lucru nu a fost un fenomen pe scară largă.

Cu toate acestea, deoarece au fost cazuri de anulare a plății indicată de evaluare la disciplina, s-a decis să elimine aceste practici. Nu prevede, însă, că, stinge o problemă, vom crea următorul. În efectele lor mult mai rău. Examenele s-au trezit, căci radicală scăderea nivelului și a distrus notariat. Dar acest lucru a fost întotdeauna de elita locuri. Tip academiei. Forge un tânăr polonez a intelectualității. Astăzi, o astfel de recomandare nu are nici o valoare. Despre admiterea la facultate decid obținute la examenul extern ochelari, care nu aprecia pe deplin calitatea de elev. Ele arată gradul de competență în rezolvarea de probleme de testare, dar nu a spus nimic despre înțelegerea lumii și a omului, despre reflexiei.

O Școală niciodată nu a avut sprijin politic și fericirea oamenilor, care guverneaza.

Am avut un set aleator de oameni care veneau la formarea de diferite, uneori îndepărtate de la el de locuri. De aici atât de multe schimbări, reforme, reformacyjek, care a cuprins prin școală, dar în loc de a-l schimba în bine, притягивали în jos.