Cadrele profesori din mediul Rural: miracolul de la școală minime.

Mici școli rurale au devenit adevărate laboratoare de inovare, care ia culori de la școlile din oraș. Un exemplu: profesori provincia Soria rivalii Finlanda în matematică, lectură și științe. Ce se întâmplă? De Maria Fernandez de la Pena.-Nespral. Imaginea de profesor de oameni un pic nostalgic, care a trăit în cadrul școlii, o lungă perioadă de timp în urmă că nu mai există. Astăzi, mulți trăiesc în orașe și călători pe distanțe lungi pentru a ajunge la o școală într-un oraș cu puțini locuitori. Nu sunt profesori de a utiliza pentru o prăpastie separă școală din mediul rural decât în mediul urban. Cadrele didactice din mediul rural au trebuit să se adapteze la dificultatea de predare mai multe cursuri în același timp. Copii de trei și patru vârste diferite coexistă în aceeași sală de clasă și un maxim de 30 într-o întreagă școală. Nu există nici o formulă magică. Pregăti activități diferite pentru fiecare nivel de clasă, și un program care poate fi făcut în grup, astfel încât nimeni nu se plictisește și toată lumea este de învățare. Efortul de master este monstruos. Avantajele: că există puțini copii și de predare este foarte individualizat.

profesori

Profesori din școala primară

De multe ori izolate, aceste cadre didactice sunt luptă pentru a deschide lumea de la copii și umple golurile din mediul rural. Sunt în inovare constantă și, prin urmare rural școala fi un exemplu pentru colegii mari din oraș. Este cazul de Castilla y León, care a adus cele mai bune rezultate în ultimele Pisa raport, printre alte motive pentru rata mare de școli din mediul rural. Și provincia Soria este definit ca mici Finlanda.Rural școala și profesori lor profesori sunt cheia pentru depopulare. Cu mai puțin de patru copii, școala este închisă și este uciderea de oameni. Am vizitat patru dintre acești educatori în Comunitatea Madrid, Soria, Zaragoza și La Rioja.Un pas în fața cadrelor didactice din mediul rural se întâlnesc la ori faptul de a avea puțini copii cu activități la fel de simplu ca a merge afară și a vorbit cu brutarul, poștașul, plimbări și comentariu de pe copaci. În fotografie, Angel Manuel Fernández, master în Rozas de Puerto Real, Madrid, urmat de unii dintre elevii săi.

Un total de 38 de copii studiază în facultate Carlos Ruiz. Angel este director, profesor de limba engleză și cadru didactic de sprijin. Viața la 20 de minute de școală.”Când am venit aici acum 8 ani, șase clase primare au fost toate în aceeași clasă. De mici, încât nu știu cu greu să citească sau să scrie cu copii care au trebuit să fie încorporată în secundar cu o anumită garanție”. Deci a fost o aterizare de Înger ca un profesori din mediul rural. „Inițial, veți obține un pic de lume”, continuă ea.Dedicați misiunii de școală publică -„nu atât de mult transmiterea de continut, ca de valori” – pentru el sunt clare cu privire la avantajele de școli din mediul rural. Coexistența de vârste diferite în aceeași sală de clasă „face mici beneficia de ceea ce acestea sunt de învățare de la cele mai vechi. Asculta explicatia ta, chiar dacă acestea sunt în nimic altceva. Și, de asemenea, frumos de a avea referințe bune, cum ar fi colegii,” explică el.”În școală rurală testarea întotdeauna lucruri noi. Și dacă ceva funcționează, nu pierde!”Nimic nu mai ajunge, a lansat un ziar digital pentru copii de a avea o „fereastră deschisă spre lume pentru a arăta progresul lor.” „Prin intermediul ziarului -explică Angel – învață, într-adevăr, impactul a ceea ce vom scrie și se scrie pe Internet”.

„Ziarul servește pentru mult mai mult decât de a publica unele boli cronice”, spune el. Până când au citit-o în satul bar. Aceasta este o activitate voluntară, dar ușor pentru a trece’. „Ce putem face cu o mulțime de hype și le va livra o carte de un jurnalist, un titlu academic…”, cont. „Am scris în ziar pentru că așa cum am afla mai multe”, explică Andra, fiica lui Antonio, proprietar de bar, ceea ce asigură profesori cele mai bune-in-clasa de suport, cu Înger care îi place lui profesor, pentru că este distractiv și are bicicleta.